10 Σεπ 2008

Γκάλοπ!


Bρίσκομαι στην Αθήνα για λίγες μέρες για δουλειά. Φιλοξενούμενη απο ένα φίλο μου, είχα την ευκαιρία και την πολυτέλεια της άνεσης του χρόνου, να αναλωνόμαστε κάθε βράδυ, στη βεράντα του, με την Ακρόπολη φάτσα-κάρτα, σε συζητήσεις , απ' αυτές που ένας γκέϊ άντρας (ο φίλος μου), και μία στρέϊτ γυναίκα (εγώ), αρέσκονται να κάνουν. Τύπου δηλαδή: "Πώς βλέπετε εσείς οι γυναίκες , το θέμα αυτό, μπλα μπλα μπλα, πώς βλέπετε εσείς οι γκέι απ' τη πλευρά σας το θέμα εκείνο μπλα μπλα μπλα", και πάει λέγοντας, μαζί με προσωπικές εξομολογήσεις, αυτοκριτικη, και λίγη δόση ανάλυσης και αλληλοψυχανάλυσης!

Χθές το βράδυ, ο φίλος μου, μου έθεσε το εξής ερώτημα: " Πές μου ειλικρεινά, τί θα σε πείραζε περισσότερο, άν έπιανες τον άντρα σου στο κρεβάτι με γυναίκα, ή με άντρα;"

Το σκέφτηκα για λίγο, και του ανέλυσα το σκεπτικό μου:

Αν τον έπιανα με γυναίκα, θα ήταν πολύ πληγωτικό.

Αν τον έπιανα με άντρα, θα ήταν απόλυτα απαξιωτικό.

-Γιατί;

-Γιατί, στη πρώτη περίπτωση, θα ένιωθα ότι προδίδει εμένα και τη σχέση μας. Στη δεύτερη περίπτωση, θα ένιωθα ότι προδίδει τον ίδιο του τον εαυτό, αυτόν τον εαυτό που "υποδύθηκε" τελικά, όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί.

Στην πρώτη περίπτωση, θα είχα ν' αντιμετωπισω το σοκ του ότι "μοιράστηκε", με κάποια άλλη γυναίκα τις απόλυτα προσωπικές στιγμές, που πίστευα ότι ανήκουν αποκλειστικά σε μάς.

Στη δεύτερη, θα είχα ν' αντιμετωπίσω την απόλυτη ανατροπή, της ίδιας του της υπόστασης!

Θα αναιρούσε δηλαδή με μιάς, όλο το ερωτικό αλισβερίσι, απο τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας, θα άφηνε το απόλυτο κενό πίσω του, το τίποτα ρε παιδί μου, το μηδέν, θα είχα "χτίσει" δηλαδή, μιά σχέση πάνω στο "τίποτα", στο μηδέν, μ' έναν άνθρωπο, που θάταν άλλος απ' αυτόν που εγώ εγάπησα. Θέατρο, απ' την αρχή, μέχρι το τέλος! Αυτό θα ήταν.

Ο φίλος μου, μου ανέλυσε το ζήτημα κι' απ' τη δική του τη πλευρά (τί θα τον πείραζε δηλαδή, αν έπιανε το σύντροφό του με άλλο γκέϊ, ή με γυναίκα), και σαφώς τοποθετήθηκε, ότι αν τον έπιανε με γκέϊ, θα τον πονούσε περισσότερο, γιατί απλά, μιά γυναίκα ίσως και να του πρόσφερε πράγματα, που ανατομικά και μόνο, αυτός δε θα μπορούσε να του τα προσφέρει, ενώ ένας άλλος γκέϊ, τί, τί περισσότερο απ' αυτόν μπορούσε να του δώσει;

Κατά τις 1.30 το βράδυ, κατέληξε:

_Mα την αλήθεια, φιλενάδα, πολύ θα ήθελα να έκανα ένα γκάλοπ στις γυναίκες για το θέμα αυτό. Να δώ πώς το βλέπουν το ζήτημα...

-Γκάλοπ θέλεις; Γκάλοπ θα έχεις!

-Δηλαδή;

-Δηλαδή, θα κάνω ένα ποστ γκάλοπ. Και όχι αποκλειστικά για γυναίκες φυσικά.Για γυναικείες, ανδρικές, και γκέϊ απόψεις επι του θέματος!

-Ναι ρε γαμώτο, κάντο, κάντο!

-Αύριο κιόλας!

Και το κάνω. Τώρα!

Η ερώτηση, λοιπόν, είναι:

ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

ΝΑ ΠΙΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΑΝΤΡΑ, Η ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ;

(Γιατί ψιλοοσφρίζομαι στον αέρα, την αντρική άποψη;)

61 σχόλια:

Unknown είπε...

Οι φέροντες αλφαταχ υποθέτω ότι αποκλείονται από το γκάλοπ...

beth είπε...

xmmmm
Αν τον επιανα με αλλη γυναικα λοιπον θα πληγωνομουν τοσο πολυ και θα εμπαινα στο τρυπακι του τι εχει αυτη πιο πολυ απο μενα! ξες τα κλασσικα...
αν τον επιανα με gay θα στεναχωριομουν που τοσο καιρο νομιζα πως ειναι αντρας στρειτ και που νομιζα πψς του χαριζω απολαυσεις και συγκινησεις. ισως να πληγονομουν πιο πολυ αν ηταν με gay λοιπον γιατι αν το αγαπουσα πολυ θα ηξερα πως δεν μπορω να κανω κατι για να τον φερω κοντα μου, ενω αλλιως ισως να προσπαθουσα(σε περιπτωση καψουρας αλλιως να παει να χεστει)

beth είπε...

kai gw mia apo ta idia gia thn antriki apopsi :p

cinderella είπε...

Συμφωνώ με την άποψή σου Βιολίστια μου. Νομίζω οτι αν τον έβρισκα με άλλη γυναίκα θα έχανα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου από τη στεναχώρια, ενώ με άντρα από το σοκ. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο πάντως και τα δύο νομίζω πως πονάνε πολύ...

βιολιστης στη στεγη είπε...

darthiir: Είμεθα μπλογκ δημοκρατικό και openminded! Αφήστε τις υπεκφυγές και ξεράστε τα όλα!

βιολιστης στη στεγη είπε...

beth:Αυτή η καψούρα τελικά, αναρωτιέμαι, συγχωρεί πιό πολύ, ή πληγώνει;

βιολιστης στη στεγη είπε...

Cinderella: Nai, στη δεύτερη περίπτωση, χάνεται η ίδια η υπόσταση της σχέσης, μπορεί όμως και να πονάει λιγότερο τελικά...

ο αποτέτοιος είπε...

εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. δεν έχω κάτι άλλο να πω.

(εκτός ίσως από το γεγονός ότι στην γκέι περίπτωση, παίζει το να μην είχε μέχρι τότε ανακαλύψει την γκέι κλίση του το άλλο άτομο, οπότε τότε και αυτή ηπερίπτωση συγκλίνει με την άλλη κάπως.)

τέλος πάντω, και στις δυο περιπτώσεις μένεις μαλάκας όπως και να έχει.

scarface είπε...

Τι να σε φάει ο λύκος , τι να σε φάει η αρκούδα.


υ.γ. σου στέλνω και ένα βιντεάκι να γελάσεις (αν είχα το blog θα το ανέβαζα).

βιολιστης στη στεγη είπε...

Αποτέτοιος: Πολύ συμφωνία μαζί μου έχει πέσει, και δε μ' αρέσει καθόλου!

Scarface: Δυστυχώς το βιντεάκι, απο Παρασκευή. Δε μπορώ απο δώ, να συνδεθώ με τα e-mails μου. Η μπορώ, και δε το ξέρω;

Leviathan είπε...

apla os gay na po oti simfono apolita me ti diki sou apopsi...einai koroidia to deutero...filia!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Leviathan: Aποψη με ιδιαίτερη σημασία. Ευχαριστώ που πέρασες.

Albus Genius είπε...

Τό πρόβλημα είναι η απιστία ή ο είδος της? 'Η είναι η σκέψη μας και τα στερεότυπά μας για το τί θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνδρας. ΄Οτι δηλαδή ένας άνδρας δεν θα μπορούσε να πάει με άλλον άνδρα. Το θέμα δεν είναι η επιλογή αλλά τα στερεότυπα εκείνου που αντιμετωπίζει την επιλογή.Οι στιγμές που πέρασες λόγου χάριν με αυτό τον άνδρα προτού ανακαλύψεις ότι είναι οτιδήποτε χαλάνε; Αλλάζουν; Από μια μετέπειτα συμπεριφορά; Και γιατί νάναι ψέμμα αυτές οι στιγμές και να μην είναι ψεύτικη αυτή η στιγμή που αντιμετωπίζεις, η καινούργια; Αν ένας άνδρας δεί τη γυναίκα του να πηγαίνει με άλλη γυναίκα είναι το ίδιο απωθητική η εικόνα; Για εμένα προσωπικά είναι χειρότερο να πάει ένας άνδρας με άνδρα αντί για γυναίκα. Αυτή όμως η αποστροφή δεν οφείλεται σε λογική ανάλυση ούτε αντέχει σε οποιαδήποτε ανάλυση λογική, αλλά σε στερεότυπα τα οποία η κοινωνία έχει αναπτύξει σε σχέση με τους ρόλους που έχουν στερεοτυπικά σχηματισθεί για τον καθένα μας.

βιολιστης στη στεγη είπε...

albus genious: Καλώς ήρθες απο δώ.
Σίγουρα πιστεύω ότι τα συναισθήματα δε μπορούν να μετρηθούν κάτω απο το βάρος των διαφόρων στερεότυπων που μας έχουν επιβληθεί. Τα εξετάζω γυμνά κι' αυτούσια. Και μπορώ να πώ, ότι εντελώς δική μου προσωπική άποψη είναι το ότι , ναί, όλες οι ωραίες στιγμές αναιρούνται αυτόματα, ειδικά στη περίπτωση που αποδεικνύεται γκέϊ, όχι για την επιλογή που έκανε, αλλά για το θέατρο που ένιωθε υποχρεωμένος να παίζει, μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το σώμα του μπορεί να ήταν μαζί μου, αλλά το μυαλό του όχι. Κι' αυτό θα πόναγε πολύ. Εμένα τουλάχιστον...

ΕΥΟΙ! είπε...

έι παιδιά είπαμε
η ψυχή δεν έχει φύλο!:)
αν ο αγαπημένος/η θέλει άλλον/ην
είναι το θέμα..

jacki είπε...

Καταρχάς υπέροχη μουσική. Εύγε.
Θα με πείραζε αν τον έπιανα ... Ας κάνει ότι κάνει μόνο μάνα μου να μην το μάθω. Αν και είμαι γάτα θα το καταλάβαινα. Αλλά συγγνώμη είναι άντρας σου..κοιμάσαι μαζί του (το θέτω κομψά) και δεν καταλαβαίνεις κάτι το ιδιαιέτερο. Αν λοιπόν τον έπιανα με αντρα θα λυπόμουν τον εαυτό μου που δεν κατάλαβα τπτ και το παίζω και γάτα. Αν τον έπιανα με γυναικα θα στεναχωριόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά καλή "τίγρης"...χαχαχα. Οπότε ναι, είμαι αίλουρος :)
Θα με πείραζε. Αλλά αν τον έπιανα με άντρα θα τον διέγραφα (από σύντροφο) σα φίλο και για θέματα που μας αρέσουν και είναι κοινού ενδιαφέροντος θα μπορούσαμε να μιλάμε. Αν τον έπιανα με γυναίκα θα πληγωνόμουν μάλλον. Αλλά θα τον παραδεχόμουν το μπαγάσα. Πως τις καταφέρνει. Ουφ.. σε μπέρδεψα? Αν όχι...μπράβο σου. Και αν τα κατάφερες να φτάσεις μέχρι εδώ διαβάζοντας έχεις μεγάλη υπόμονή :)))
Καλό βράδυ.

naya είπε...

Ειμαι ζηλιαρα αρα θα με πειραζει η γυναικα πιο πολυ!Παιζει κ ενας μηχανισμος εδω,στερεοτυπο,αδυναμια,δικαιολογια,αυτοπροστασια πες το οπως θες.Ο αντρας δεν μπορει να συγκριθει μαζι μου γιατι ειμαστε φυσει διαφορετικοι.Αρα αυτος θελει κατι αλλο(το αλλο φυλο),οχι κατι περισσοτερο(αλλη γυναικα) που ενδεχομενως δεν εχω εγω.Ειναι θεμα επιλογων αλλα νομιζω οτι θα διαχειριχομουν καλυτερα το 2ο.
Καλησπερα ειπα?Καλησπερα κ καλως σε βρισκω!:)

L' Aesthete Soleil είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
L' Aesthete Soleil είπε...

Eγώ αν την έπιανα με άλλο άνδρα θα τη χώριζα αυτοστιγμή. Δε θα επέτραπα στον εαυτό μου να τη συγχωρήσω. Τώρα βέβαια παίζει και το άλλο; Τι δεν είχα που το έψαξε στον άλλο; Θα προαπαθούσα να το εντοπίσω, αν και δεν θα υπήρχε περίπτωση να τη συγχωρήσω. Τώρα, εάν την έπιανα με γυναίκα, ίσως και να τη συγχωρούσα, λόγω τού ότι μάλλον θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι που δεν ξέρει πώς είναι. Αν και πάλι ίσως και να μην το έκανα...

katerina είπε...

Βιολίστρια μου, δεν είχα ποτέ έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας και έτσι είμαι μάλλον η πιο ακατάλληλη να απαντήσω στην δημοσκόπηση.

Δεν ζηλεψα ποτέ αλλά φοβήθηκα πάντα.
Την απιστία δεν την προσδιόρισα ποτέ σαν απορριψη, αν ό άλλος είναι εδώ...είναι εδώ γιατί θέλει να είναι. Αν εγώ δεν αρκώ...οφείλω να σεβαστώ την όποια ανάγκη του. Αν είναι στιγμιαία ...θα καταλάβω
Αν είναι μόνιμη....θα φοβηθώ.

Ανώνυμος είπε...

Όντας ο ηθικός αυτουργός αυτής της ανάρτησης ( ο gay συνομιλητής ) της βιολίστριας, θεωρώ υποχρέωση μου να θέσω ξανά το ερώτημα για πιο σταράτες και ξεκάθαρες απόψεις καθώς διαπιστώνω ένα ελαφρό δισταγμό από πολλούς ‘προλαλήσαντες’.

Μικρή εισαγωγή:
Από μια τυχαία συνάντηση με παντρεμένο 40άρη που επέμενε να ‘άλληλοανακουφιστούμε’, και πριν περάσουμε στο ‘ψητό’ πιάσαμε κουβεντούλα προσπαθώντας να διερευνήσουμε ο ένας τον άλλον.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του λοιπόν, ο τύπος από έφηβος ένιωθε μια ιδιαίτερη έλξη για άνδρες και μάλιστα ώριμους σε ηλικία. Δεν τόλμησε ποτέ να αποκτήσει εμπειρία και πορεύτηκε στη ζωή του τυπικά σαν straight μέχρι που παντρεύτηκε και απόκτησε παιδιά. Το πάθος ίσως και η περιέργειά του όμως δεν τον άφηναν να ησυχάσει κι όλο ψαχνότανε από ‘δω κι από ‘κει.
Κάποτε γνωρίστηκε με κάποιο λίγο μεγαλύτερο από αυτόν ο οποίος βίωνε αντίστοιχα το ίδιο ‘μαρτύριο’. Η γνωριμία εξελίχτηκε σε σφοδρό έρωτα και προκειμένου να αξιοποιούν στο maximum τον διαθέσιμο χρόνο τους, βρήκαν κάποια αληθοφανή δικαιολογία και γνωρίστηκαν οικογενειακώς. Κοινές έξοδοι, εκδρομές, επισκέψεις κλπ
Οι δυο τύποι ζούσαν και απολάμβαναν τον έρωτά τους ενώ οι κυρίες τους κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου.
Κάποτε από πάθος και παραφορά ο μεγαλύτερος δεν άντεξε και είπε όλη την αλήθεια στη γυναίκα του. Το ίδιο έκρινε σωστό να κάνει και ο συνομιλητής μου με τη δική του γυναίκα, ελπίζοντας στην κατανόηση της κι αφήνοντας την να αποφασίσει εκείνη για το τι θα ήθελε να πράξει.
Πάντα κατά δήλωσή του, καμιά από τις δύο γυναίκες δε έπαθε υστερία, καμιά δεν δημιούργησε σκηνή και καμιά δεν ζήτησε διαζύγιο. Οι σχέσεις συνεχίστηκαν σαν να μην συνέβη τίποτε χωρίς φυσικά οι άντρες να προκαλούν τις συζύγους τους.
Αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεγάλο εκνευρισμό και με την πάροδο των ημερών οι δυο εραστές αντί να έλθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον, σταδιακά άρχισαν να απομακρύνονται με αποτέλεσμα να αποξενωθούν μέχρι που χώρισαν και διέκοψαν κάθε επαφή.
Δεν ξέρω για τον μεγαλύτερο, αλλά ο νεώτερος συνεχίζει τη διπλή ζωή του (και μάλιστα σε ρόλο παθητικού στις ομοφυλόφιλες επιλογές του) ενώ παραμένει στην κοινωνία σαν σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Η απορία μου είναι η εξής:
Πως ένιωσαν αυτές οι δυο γυναίκες;
Πως νοιώθουν τώρα άραγε;
Πως το χειρίστηκαν και πως παρέμειναν μέσα σε ένα τέτοιο γάμο;
Δεν θέλησαν να ξεβολευτούν;
Πιστεύουν ότι ‘άντρας είναι, θα κάνει ότι κάνει αλλά σε μένα και στα παιδιά του θα γυρίσει’;
Τι να με κερατώσει με ένα πορνίδιο, τι να με κερατώσει με ένα μαντράχαλο;
Φυσικά τα ερωτήματα είναι ακαδημαϊκά και δεν περιμένω απάντηση πάνω σ’ αυτό από εσάς. Σας παρακαλώ όμως να καταθέσετε τίμια την άποψη σας μήπως και καταλάβω τελικά τι πονά περισσότερο και γιατί.
Τι είναι αυτό που τσούζει περισσότερο.
Ένας άντρας που κερατώνει την γυναίκα του με άλλη γυναίκα (ανταγωνιστική περίπτωση ως προς το ανατομικό) ή ένας άντρας που την κερατώνει με άλλον άντρα άσχετα με τον ρόλο που θα έχει στο σεξ;

Οι άντρες μπορούν να αντιστρέψουν τους ρόλους αλλά θα μου επιτρέψετε κι εγώ να υποψιαστώ το ποσοστό των απαντήσεων. Οτιδήποτε λεσβιακό είναι περισσότερο εύπεπτο….. Άλλο να μας πη---ει τη γυναίκα ένας άλλος άντρας κι άλλο να χαϊδεύεται με κάνα γκομενάκι της αρεσκείας μας. Στην άλλη όμως περίπτωση για φανταστείτε τον φίλο σας σε ρόλο παθητικού …..
Ζητώ συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου αλλά έχω καιρό να γράψω σε blog κι έβγαλα το άχτι μου. Χεχεχε.

Γ.

βιολιστης στη στεγη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
βιολιστης στη στεγη είπε...

ευοί: Μήπως τελικά έχει; Οι περισσότεροι άντρες λειτουργούν αποριπτικά στη μία περίπτωση, ενώ την άλλη, την βλέπουν μάλλον "πικάντικα"!

βιολιστης στη στεγη είπε...

jacki: Χαίρομαι που σ' άρεσε η μουσική μου, πρέπει όμως να βρώ χρόνο να την ανανεώσω επιτέλους!
Οσον αφορά το θέμα μας, δυστυχώς ή ευτυχώς, πάντα υπάρχουν "γάτες", πιό "γάτες" απο άλλους!
Φιλιά.

βιολιστης στη στεγη είπε...

naya: Καλώς ήρθες! Απόλυτα ορθολογιστική η άποψή σου. Νομίζω πως το ίδιο ορθολογιστικά πρέπει να διαχειριστείς και το δίλλημα της ανάρτησης σου.
Καλή σου μέρα!

βιολιστης στη στεγη είπε...

l'aesthete soleil: Ξεκάθαρη και ειλικρεινής τοποθέτηση. Και μακριά απο τέτοιους προβληματισμούς, νιόπαντρος άνθρωπος! Μόνο για τις "ανάγκες" του γκάλλοπ!
Την καλημέρα μου!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Κατερίνα: Γύρισες; Καλώστην!
Ακόμα κι' άν φοβηθείς, ο τρόπος που επεξεργάζεσαι το θέμα, δείχνει βαθιά αυτογνωσία και ωριμότητα. Ειλικρεινά, το ζηλεύω αυτό.
Καλό σκ!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Ανώνυμος: Mου δίνεις ιδέες για βιβλίο, το ξέρεις;

Λου είπε...

Καλημερα.....εβαλες καφε βλεπω, και μιας και δεν φανηκε ο Spy, ειπα να περασω εγω.
Πολυ ομορφο το blog σου, και ιδιαιτερα αισθαντικη η μουσικη.
Επειδη συνιθισμενο το βουνο στα χιονια, κοινως το τραβαει ο οργανισμος μου το κερατο, η αληθεια ειναι, οτι τις περισσοτερες φορες που τσακωσα τον συμβιο με αλλη γυναικα....οσο κι αν εβρασα μεσα μου, συνεχισα μαζι του, υποκρινομενη οτι δε γνωριζω τιποτα.
Οσον αφορα το δευτερο σκελος της ερωτησης σου, δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη μου κατι τετοιο, πιστευω ομως, οτι θα με πληγωνε πολυ περισσοτερο, και θα χωριζα.
Πως να το δικαιολογησω?
Γνωρισα αρκετα αξιολογους ανδρες, που πλανιοταν η υποψια οτι ειναι αμφι, μονο και μονο με την υποψια, δεν προχωρησα ποτε μαζι τους ερωτικα.
Εμ, πως να το κρυψουμε, ειμαι απο χωριο!!!

Οπως και να χει, ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλλασει η ζωη.

Καλη μερα, και καλο Σαβατοκυριακο!!!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Lou: Σ' ευχαριστώ που πέρασες απο δώ! Αναρωτιέμαι, ο τρόπος που αντιμετώπισες τις απιστίες του συζύγου, είναι αυθεντική αγάπη, ή συμβιβασμός; Η αδιαφορία;
Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους "αμφι" είναι πολύ κοντά στο τρόπο που σκέφτομαι κι' εγώ. Αυτό βέβαια, δεν γενικεύει τίποτα. Απλά, ή το νοιώθεις, ή δε το νοιώθεις.
Και σίγουρα, δεν ξέρουμε ποτέ τί μας επιφυλάσσει η ζωή. Δεν είμαι απόλυτη για τίποτε. Προσέχω να βάζω ένα "νομίζω", μπροστά απο τα επιχειρήματά μου...
Νάχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

wilma είπε...

Καλησπέρα Βιολιστή. Απαντώ έτσι όπως ήρθε στο μυαλό μου τη στιγμή που διάβασα το ερώτημα. Θα με πείραζε να τον έπιανα πιο πολύ με άντρα. Διότι μετά θα ήξερα ότι είναι χαμένο παιχνίδι να τον κερδίσω. Άσε που θα βίωνα και μια απίστευτη ανασφάλεια του αν τώρα του αρέσει αυτός που μιλάει ή του αρέσουν κι οι γυναίκες και τέλος πάντων, θα ένιωθα εχθρικά διακείμενο απέναντί μου το 90% του πληθυσμού της Γης.
Διάβασα και την επεξηγηση του φίλου σου (καλησπέρα και σε σένα αγαπητέ) και σχετικά με τις γυναίκες αυτές έχουμε το εξής παράδοξο που μπόρεσα να δικαιολογήσω στη στάση τους. ότι ναι μεν στους συζύγους τους αρέσει ένας άνδρας, αλλά ίσως ένιωσαν ότι δεν κινδυνεύουν. Καθότι η κοινωνία ακόμη και σήμερα δεν σου βαράει παλαμάκια αν αφήσεις την οικογένειά σου για να ακολουθήσεις τον έρωτα της ζωής σου, φαντάσου τι θα γίνει αν ο έρωτας της ζωής σου είναι του ιδίου φύλου. Βάλε μαζί κι όλες τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια τέτοια σχέση, (μένει κρυφή από πολλούς, άρα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μαζί, να βγούν με τους φίλους τους, να ζήσουν μαζί). οπότε τελικά από πρακτικής πλευράς μπορείς να ξεφυσήξεις ανακουφισμένος διότι το οικοδόμημά σου (ότι έχεις φτιάξει μέχρι σήμερα) δεν μοιάζει να απειλείται από αυτού του είδους τον έρωτα. Για αυτό λοιπον οι κυρίες κάθησαν ήσυχες. Βέβαια δεν ξέρω πλέον ποιος έχει τους περισσότερους γκόμενους, αυτές ή οι άντρες τους (black χιούμορ).

ILive2LoveMe είπε...

Αν τον έπιανα με γυναίκα, σαφώς και θα πληγωνόμουν και θα ένιωθα πολύ άσχημα.
Αν τον έπιανα με άντρα χμμμ πάλι κάτι θα μου έκανε συν το μεγαλύτερο σοκ. Αφού η αλλαγή κάτι που θεωρείς 'δεδομένο' σου έρχεται σαν καμπάνα στο κεφάλι.
Πάντως και στις δύο περιπτώσεις σκέφτεσαι την 'προδοσία' , ίσως στη δεύτερη περίπτωση θα λυπόμουν και για εκείνον. Και θα προσπαθούσα να ξεπεράσω το σοκ. Θα λυπόμουν γιατί αν ήταν όντως ήταν αυτό που ήθελε και έκανε, τότε τόσα χρόνια θα εθελοτυφλούσε πληγώνοντας τον ίδιο του τον εαυτό.
Φιλιά καλό βράδυ.

elf είπε...

Γεια σου, βιολιστή μου! Το έχω διαβάσει μέρες αλλά είμαι σε φάση που θέτω αντίστοιχα ερωτήματα στον εαυτό μου, περί ερωτικής ιδιοκτησίας, περί πίστης και απιστίας, περί του τι είναι ο κάβουρας, τι το ζουμί του.

Στα πλαίσια αυτής της αναζήτησης, λοιπόν, θα συμφωνήσω με την Κατερίνα: αν είναι κάτι σαρκικό θα το αποδεχτώ ως ανάγκη ή πειραματισμό, έτσι ή αλλιώς. Αυτό που δεν νομίζω πως θα αντέξω και τότε θα χωρίσω, είναι να μην είμαι πάντα εγώ η πρώτη του επιλογή. Το καλύτερό του.
Αυτά τουλάχιστον βαυκαλίζομαι να πιστεύω για τον εαυτό μου.

Φοβερή η ιστορία που μας διηγήθηκε ο φίλος σου. Πολύ γάτες οι κυρίες!

Ανώνυμος είπε...

Βιολίστριά μου θα είμαι ο πρώτος που θα σε διαβάσω ακόμα κι αν δεν εκδοθείς _ στην ανάγκη κι απ’ το χειρόγραφο.
ΓΡΑΨΕ όμως γιατί το’ χεις, κι αν χρειαστεί, έχω κι άλλο υλικό να σε προμηθεύσω!

Elf, είσαι έτη μπροστά.
Ανθρώπινη, αλλά πολύ προχωρημένη, πραγματική Κεντροευρωπαία!


Γ.

Ανώνυμος είπε...

Γ
Άσε τις κουλές ερωτήσεις!
Πολύ "παιχνιδιάρικα" αντιμετωπίζεις το πρόβλημα των ομο ή αμφι που είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να κρατούν το μισό ή το όλον της ερωτικής τους ζωής κρυφό.
Και για να σε πειράξω ( φιλικά πάντα) θα με ενδιέφερε περισσότερο να μάθω πως νιώθεις ή πως ένιωθες εσύ πηγαίνοντας με τον 40αρη γνωρίζοντας ότι είναι παντρεμένος με παιδιά ;)
Και αυτό γιατί το ηθικό(!!) ζήτημα που θέτεις δεν βλέπω να αφορά καθόλου την δική σου συμμετοχή σε όλο τούτο.
Έλα φιλιά :)

βιολιστή
μην είσαι μωρέ τόσο απόλυτη :)
Δεν είναι απαραίτητο η υπόσταση κάποιου να είναι μονοδιάστατη , ώστε, με την ανακάλυψη του με το -ρσενικό- τεκνό, να ανατρέπεται τελείως.
Πιο ερωτικό αλισβερίσι μαζί σου αναιρεί δηλαδή σε κάθε περίπτωση (αρσενικής ή γυναικείας "παρεκτροπής" )ώστε να μιλάμε για το "τίποτα ρε παιδί μου" "απόλυτα απαξιωτικό" και για το "μηδέν" που αναφέρεις στο ποστ σου?
Η απιστία είναι το θέμα και όχι τι στο διάολο έκανε ( που δεν έκανε μαζί σου για λόγους ηθικούς, κοινωνικούς, ανάγκης, φόβου για την όποια απόρριψη και εκατοντάδων άλλων λόγων που μπορεί να υπάρχουν) στο κρεβάτι με το παράνομο ταίρι του (δηλαδή άμα πήγαινε με γυναίκα "αφέντη" -κάνοντας το σκυλάκι της – η οποία θα του βγαζε τα μάτια απέξω θα σε πείραζε λιγότερο?)

Έλα καλημέρα :)

βιολιστης στη στεγη είπε...

Wilma : Οι συγκεκριμένες κυρίες, μου θυμίζουν το ανέκδοτο το φοβερό: "η δική μας είναι καλύτερη!" (Κάποιος θα το ξέρει να στο πεί, δεν μπορεί)

Ilive2toloveme: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ένα πράγμα. Μα, έτσι δεν είναι πραγματικά;

elf: Η ερωτική σχέση είναι ο κάβουρας. Η εμπιστοσύνη στη σχέση, είναι το ζουμί. Αμα βράσεις το κάβουρα, και δε μείνει καθόλου ζουμί, τί σκατά καβουρόσουπα θα φάς;

Καπετάνιος: Καπετάνιε μου, τόγραψα και πιό πάνω. Η λογική μου, αδυνατεί, δυστυχώς ή ευτυχώς να "καπελώσει" το συναίσθημά μου.
Και μόνο για το συναίσθημα μιλάω. Και δεν είμαι καθόλου απόλυτη, ως προς το τί θα έκανα μετά, και στη μία, και στην άλλη περίπτωση. Για το τί ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ όμως, είμαι απόλυτη. (Αντε, μαζεύτηκες, επιτέλους;)

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε καπετάνιε ελπίζω να μην καταλήξουμε όπως παλιότερα με τον Κεμάλ του μακαρίτη Μάνου.

Κατ’ αρχάς δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κουλές ερωτήσεις. Αντίθετα πιστεύω ότι υπάρχουν κουλοί άνθρωποι.

Δεύτερον:
Το θέμα των ομοφυλόφιλων το αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά αφού κι εγώ είμαι ένας από αυτούς _ οι αμφί με αφήνουν αδιάφορο. Τους θεωρώ αναποφάσιστους και κακομαθημένους που τα θέλουν όλα (σερνικά θηλυκά) δικά τους.
Επειδή είμαι άτομο που λειτουργεί καλύτερα μέσα από ‘σχέση’ ψάχνω στο σινάφι μου να βρω τον κατάλληλο αποφεύγοντας κάθε είδους gay friendly ή bisexuals.

Τρίτον:
Ακριβώς επειδή πέρασα τη μισή ζωή μου κρύβοντας την αλήθεια, κάποτε μίλησα στους straight φίλους μου κι αυτοί με αποδέχτηκαν έτσι όπως είμαι, και πίστεψέ με ποτέ δεν χάλασε κάποια φιλία μου γι’ αυτό το λόγο (ομοφυλοφιλία).

Τώρα σχετικά με το πείραγμα σου έχω να πω το εξής:
Ο συγκεκριμένος παντρεμένος ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν μανουλομάνουλο, με κυνήγησε μετά μανίας. Μήνες μιλούσαμε σε κάποιο chat room χωρίς να μου αποκαλύψει τα του γάμου. Ισχυριζόταν ότι δεν έχει τέτοια εμπειρία κι ότι ήθελε ν’ αποκτήσει.
Αφού λοιπόν κατάφερε να με πείσει ότι δεν κάνει πλάκα κλπ, κάποτε μπήκε στον κόπο να διανύσει 55 χιλιόμετρα για να έρθει στο σπίτι μου κι άλλα τόσα για να φύγει _ τότε έμενα εκτός λεκανοπεδίου.
Όταν στο δεκάλεπτο κοίταξε για τέταρτη φορά το ρολόι του τον ρώτησα στα ίσια αν είναι παντρεμένος, οπότε σκαστός και με λίγο χρόνο, αυτός κατάπιε τη γλώσσα του.
Στη συνέχεια μου είπε την ιστορία που γράφω παραπάνω, πέρασε η ώρα, χάλασε το κλίμα, αποτέλειωσε τον καφέ του κι έφυγε.
Έκτοτε έχουμε μιλήσει άπειρες φορές στο chat αλλά παρά την επιμονή του δεν βρεθήκαμε ποτέ. Κατά δήλωσή του πάντα έχει αποκτήσει μπόλικες εμπειρίες πλέον αλλά του έχω μείνει απωθημένο.

Όπως προανέφερα ψάχνω για κάτι μόνιμο και σταθερό (και μονογαμικό) που ένας παντρεμένος ή ένας αμφισεξουαλικός δεν μπορεί να μου προσφέρει.
Δηλώνοντας λοιπόν ότι δεν με γοητεύουν οι αμφί και οι λοιποί του είδους δεν αντιμετωπίζω κανένα τέτοιου είδους δισταγμό ή ηθικό περιορισμό. Μπορώ να συνευρίσκομαι και να περνάω καλά με αδέσμευτους gay όποτε κάνω κέφι.

Στην ερώτησή σου όμως θα απαντήσω κι εγώ με το εξής ερώτημα:
Γιατί θα έπρεπε ένας αδέσμευτος gay να θέτει ηθικούς φραγμούς για να κάνει μια ξεπέτα προκειμένου να ανακουφιστεί σεξουαλικά τη στιγμή που ο παρτενέρ του όντας παντρεμένος και οικογενειάρχης αδιαφορεί για τη γυναίκα και τα παιδιά του;
Μ’ άλλα λόγια δηλαδή γιατί να έχει ηθικό δίλλημα ο/η γκόμενος/α και όχι ο/η σύζυγος που κάνει ατασθαλίες;
Στα dark rooms, στις σάουνες και στα παρκάκια κανείς δεν ζητά την οικογενειακή κατάσταση του άλλου. Βγάζουν τα μάτια τους χωρίς να πουν έστω το όνομά τους, οπότε καλύτερα να μην μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.
Μπορεί να μην συχνάζω εκεί λόγω χαρακτήρα, ιδιοσυγκρασίας και αυτοσεβασμού αλλά μια κάποια ενημέρωση την έχω από πρώτο χέρι.

Ελπίζω να σε κάλυψα καπετάνιε μου.
Σειρά σου τώρα να με καλύψεις κι εσύ απαντώντας στα ίσια στο ερώτημα του γκάλοπ το οποίο είναι σαφέστατο.

Γ.

Ανώνυμος είπε...

……Α και κάτι που ξέχασα να αναφέρω πιο πάνω.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ουσιαστικά δεν υπάρχουν αμφισεξουαλικά άτομα αλλά ομοφυλόφιλα που δεν αντέχουν τη μοναχική και δύσκολη πορεία του gay, οπότε επιλέγουν την κάλυψη που τους παρέχει ο γάμος και η οικογένεια _ πάντα για την κοινωνία.
Μετά, κι όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, μπορεί και να χωρίσουν προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους με όπλο το διαζύγιο _ ένας γάμος φτάνει θα πουν _ κι οι άλλοι θα δείξουν κατανόηση..

Αρκετοί παραμένουν στο δόκανο που ίδιοι έστησαν στον εαυτό τους και ψάχνονται από εδώ κι απ’ κει όποτε έχουν χρόνο και διάθεση.
Τα λιμανάκια και τα παρκάκια βρίθουν από τέτοιες περιπτώσεις ειδικά τον Αύγουστο όταν η οικογένεια παραθερίζει αμέριμνα αλλά ο καημένος ο σύζυγος παραμένει στην πόλη μιας και η άτιμη δουλειά και οι λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να απολαύσει το εξοχικό που με τόσο κόπο έχτισε.

Τι αδικία !!! για το εξοχικό φυσικά !!!

Ανώνυμος είπε...

Βιολιστή
Ας μην γινόμαστε έρμαια των συναισθημάτων μας.
Εξάλλου ουσιαστικά , αυτό δεν είναι που κατηγορείς στο ποστ σου? ;)
( με φάγανε οι υποχρεώσεις λέμεεε . Θα παρατήσω τα θαλασσινά φόρουμ και θα ασχοληθώ περισσότερο με το μπλογκοχώρι . Αλλά είναι παιδιά μου και αυτά γμτ και δεν είναι εύκολο, μετά τα τόσα χρόνια προσπάθειας…)

Γ ( συνήθως δεν μιλώ,και ας μην το κάνουμε θέμα αυτήν την ώρα, με ανώνυμους- ανώνυμους αλλά με σένα θα κάμω μια εξαίρεση γιατί σε συμπάθησα)
Κατ αρχήν όπως είπα και στο προηγούμενο μου σχόλιο δεν απαντώ σε κουλές [και κλασικά καρατσιναβωτές εδώ που τα λέμε :))] ερωτήσεις ( όπως δεν θα απαντούσα πχ σε ερώτηση εάν για τα δεινά του κόσμου φταίνε οι Εβραίοι ή οι Μουσουλμάνοι)
Από εκεί και πέρα ας κρατήσουμε κάποιο επίπεδο στην κουβέντα μας έστω και με αφορμή αυτό το "γκάλοπ"
Δύο θέματα ( δεν μπορώ να σχολιάσω το σύνολο των θεμάτων που έθεσες)
Λες:
"Μπορεί να μην συχνάζω εκεί λόγω χαρακτήρα, ιδιοσυγκρασίας και αυτοσεβασμού.."
Μάζεψτο
γιατί αυτή σου η διατύπωση χαρακτηρίζει ντε φακτο κάθε ομο ή αμφι που συχνάζει εκεί κάκιστου χαρακτήρα, με ιδιοσυγκρασία του κώλου, και με αυτοσεβασμό στα τάρταρα.
Λες:
"Το θέμα των ομοφυλόφιλων το αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά αφού κι εγώ είμαι ένας από αυτούς _ οι αμφί με αφήνουν αδιάφορο..."
Η σοβαρότητα δεν επιτρέπει κανέναν ρατσισμό ( ολίγον έγκυος δεν έχει) ή έστω και αδιαφορία για τον συνάνθρωπο μας , ο οποίος τυγχάνει διαφορετικός από εμάς.
Με την ίδια λογική εγώ θα πρέπει να σε στείλω στο διάολο ή στην καλύτερη να αδιαφορώ για την ύπαρξη σου .
Όσο για την ερώτηση σου:
το ηθικό δίλλημα δεν το έθεσα εγώ.
Εσύ το έθεσες!
Για τους άλλους ;)
Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Ρε καπετάνιε κάνε μου τη χάρη κι ασχολήσου με τα πλεούμενά σου.
Δεν μ’ ενδιαφέρει ούτε η γνώμη σου, ούτε οι συμβουλές, ούτε οι νουθεσίες σου – ούτε καν οι απόψεις σου.
Μου τη βγαίνεις για δεύτερη φορά και δεν βλέπω το λόγο.
Τι ζόρι τραβάς μαζί μου, και προς τι η κριτική του κώλου που ασκείς στα κείμενά μου; Στο κάτω-κάτω σε ξένο blog βρισκόμαστε, μην το τραβάς σε παρακαλώ γιατί θα έρθω στο δικό σου και θα γίνει η ναυμαχία της Σαλαμίνας. Διαθέτω μερικές τριήρεις, ένα φουσκωτό μισό μέτρο, σωσίβιο κουλούρα και μπρατσάκια σε μοβόρικο χρώμα κίτρινο.
Αυτά !

Γ.

Ανώνυμος είπε...

Γ
Μην κάνεις σαν καμιά υστερικιά γεροντοκόρη όταν δεν μπορείς να σταθείς σε θέματα τα όποια εσύ η ίδια θέτεις κοπέλα μ.( εάν δεν το μπορείς άστο το ρυμάδι!)
Σαν τον "ηθικό αυτουργό" του ποστ ενός μπλογκερ εμφανίστηκες, (κάνοντας και παρατηρήσεις μάλιστα ,γιατί λέει θέλεις " πιο σταράτες και ξεκάθαρες απόψεις καθώς διαπιστώνεις ένα ελαφρό δισταγμό από πολλούς ‘προλαλήσαντες’...") γι αυτό και σου απηύθυνα τον λόγο ( που να μου κοπεί το λιλί έτσι και το ξαναματακάνω) που ως ανώνυμος-ανώνυμος καλά καλά δεν δικαιούσαι!
Διότι όπως λες και εσύ, θα ρθεις στον χώρο μου (που καλώς να ορίσεις δηλαδή εφόσον μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου "επώνυμα"), αλλά εγώ δεν μπορώ να έρθω στον δικό σου ;)
Πάντως με μισό φουσκωτό ούτε να το σκέφτεσαι για ναυμαχίες μαζί μου μπρε
Από πάνω σου ( μην το παιρνεις στραβά λέμε) θα περάσω ( ναυτικό αστείο που έχει να κάνει με τα μεγέθη . Των φουσκωτών έτσι?)
Άκου με που σε λέω :)

"Ο Κακός"

Ανώνυμος είπε...

Πες τα καπετάνισσα, κι εγώ μαζί σου!!!!!!!
Κρυφαδερφούλα ή ολοφάνερη είσαι κι εσύ; Με ποιον σε τσάκωσε η καλή σου;
Βάλε το ψηλοτάκουνο και τη κόκκινη ζαρτιέρα να δείξει λίγο η αφεντιά σου!

Ωστόσο μιας και με συμβούλεψες πλειστάκις να σου δώσω κι εγώ μια συμβουλή:
Άντε κουρέψου, ξυρίσου, πέσε στη χλωρίνη και μετά από μπόλικο αντιπαρασιτικό, έλα να τα ξαναπούμε.

Γεμίσαμε αλογόμυγες πια ….

Γ.

Ανώνυμος είπε...

Βιολιστή
τελικά το μεγάλο ζήτημα είναι να ξεπεράσουν το κόμπλεξ με τον ίδιο τους τον εαυτό οι ίδιοι οι γκέι και καλό είναι οι συζητήσεις σου μαζί τους να στοχεύουν σε αυτό.
Οι ερωτήσεις λοιπόν που σου κάνουν κάποιοι από δαυτους προέρχονται ακριβώς απ αυτήν την προβληματική προσωπικότητα που δημιουργούν μέσα από ένα πλέγμα ενοχών, προκατάληψης αντίδρασης, ηθικής κλπ.
Θεωρούν πχ υποδεέστερη μιας λούγκρας, μια μούντζα( γυναίκα στα καλιαρντά) της οποίας ο άντρας βγάζει τα μάτια του με δαύτες, στην προσπάθεια τους να πείσουν τον εαυτό τους ότι τάχαμου τάχα μου …
Κι άλλα πολλά αλλά δεν είναι του παρόντος
Καλησπέρα

αερικο είπε...

Προς
Γ.
Καλο ειναι αν εχεις ν’ απαντησεις κατι επι του θέματος καντο με σοβαροτητα κι οχι σαν καμμια ξεφωνημενη γιατι τον Βιολιστη τον διαβαζουν κι αλλοι .
( Πχ εγω, που ειμαι η καλη του κι αν τον επιανα με κανα μαλακα σαν τη παρτη σου ισα που του τον εκοβα. Καλα; )

@ Βιολιστη
Τα προβληματα της ανωνυμιας τα βιωνω εδω και 3-4 χρονια που 'μαι στη μπλογκοσφαιρα
Καλησπερα σου

maira είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
maira είπε...

Είναι δύσβατος ο δρόμος και θέλει κόπο και χρόνο η αποδοχή της φύσης μας. Με ΄΄δοτές΄΄ ταυτότητες
κυκλοφορούμε οι περισσότεροι από μας, και το φόβο της ΄΄εξακρίβωσης στοιχείων΄΄, μέχρι να φτάσουμε στην πραγματική μας ΄΄ουσία΄΄...γενικότερα εννοώ! Θα κατανοούσα λοιπόν την συν-ουσία με το ίδιο φίλο.
Και...με την ίδια ένταση θα πονούσα και στις δυο περιπτώσεις για την ανακάλυψη μιας... ψευδαίσθησής μου.
Ναι, αυτό πονάει !!!
Καλώς συναντηθήκαμε και στη στέγη σου !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς αερικό:

Ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Πάντα απαντώ επί του θέματος αλλά ο φίλτατος καπετάνιος προφανώς τραβάει τα ζόρια του από παλιά.
Διάβασε τον Κεμάλ και θα καταλάβεις, και τότε μου είχε επιτεθεί και άσκησε κριτική χωρίς κανένα λόγο.

Είναι φανερό ότι κάτι σου ξέφυγε εκτός κι αν σκόπιμα εθελοτυφλείς.
Η παρακάτω πρόταση δεν γράφηκε από μένα,
(Μην κάνεις σαν καμιά υστερικιά γεροντοκόρη όταν δεν μπορείς να σταθείς σε θέματα τα όποια εσύ η ίδια θέτεις κοπέλα μ) …………
και φυσικά δεν ήμουν εγώ αυτός που χρησιμοποίησε το θηλυκό γένος απευθυνόμενος σε άντρα. Είτε αρέσει είτε όχι ποτέ δεν αρνήθηκα το φύλλο μου, άσχετα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις μου. Όσο για τα καλιαρντά άλλος τα ομιλεί και τα γράφει.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι σου επιστρέφω στο ακέραιο την φράση σου (…. αν τον επιανα με κανα μαλακα σαν τη παρτη σου….)

Δεν με γνωρίζεις και δεν δικαιούσαι να εκφράζεσαι έτσι εκτός κι αν φυσικά η λέξη μαλάκας σε χαρακτηρίζει ή αντιπροσωπεύει το άτομό σου.

Κοίτα ρε φίλε κάτι άτομα που κάνουν οικογένειες, παιδιά, αυτοαποκαλούνται αντιρατσιστές και κριτές των πάντων μόνο και μόνο επειδή δηλώνουν straight.

Γ.

Ανώνυμος είπε...

Προς κάθε επίδοξο κριτή.

Μην βαράτε το σαμάρι όταν δεν μπορείτε να βαρέσετε τον γάιδαρο.

Οι ομοφυλόφιλοι είναι ανάμεσά σας και αποτελούν το 10% - 12% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Στην Ελλάδα το ποσοστό είναι σαφώς μεγαλύτερο όπως αυτό διαφαίνεται από τα σχετικά gay sites όπου αριθμητικά οι έλληνες gay ανταγωνίζονται αντίστοιχες χώρες με πληθυσμό υπερβολικά μεγαλύτερο από τον δικό μας.
ΗΠΑ Αγγλία, Αυστραλία, Αργεντινή, Γερμανία και Ισπανία ωχριούν μπροστά ‘στην εγχώρια παραγωγή’.

Αρέσει δεν αρέσει, είμαστε γονείς σας, αδέρφια σας, παιδιά σας, συγγενείς σας, συνάδελφοι ή φίλοι σας, είτε αυτό το γνωρίζετε είτε όχι. Το ράσο δεν κάνει τον παπά άλλωστε.

Δικαιούστε να έχετε οποιαδήποτε γνώμη, καλή ή κακή.
Δεν δικαιούστε όμως να κριτικάρετε, να κράζετε και να χλευάζετε την επιλογή των άλλων. Η επιστήμη άλλωστε δεν έχει καταλήξει τι φταίει ως προς αυτό, και για ορισμένους (που ίσως να μην ήταν επιλογή αλλά καπρίτσιο της φύσης) από εμάς είναι πολύ δύσκολη η επιβίωση με τους αφορισμούς που πολύ συχνά δεχόμαστε από την πολιτεία, εκκλησία και πολλούς στενοκέφαλους ή μικρόψυχους, ή ακόμα κι από μερικούς υστερικούς, κρυφούς, μικροτσούτσουνους κλπ.
Υποθέτω πως δεν είναι κόσμιο να αποκαλείς τον τυφλό στραβούλιακα, τον κουφό κουφάλογο και τον άσχημο Κουασιμόδο.
Ενδεχομένως να μην ήθελε να είναι κουφός, άσχημος ή τυφλός.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ζητώ συγνώμη για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα προηγουμένως αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που ξεπέρασε τα όρια, ούτε αυτός που πέταξε το γάντι.

Επίσης μην πλανάστε πλάνη οικτρά.
Ο ομοφυλόφιλος είναι σαν κι εσάς και δεν έχει καμιά σχέση με τις γραφικές φιγούρες ορισμένων ή άλλες κατηγορίες όπως τρανς κλπ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος, λόγου χάριν, κουτουπωνότανε με τον Ηφαιστίωνα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε ούτε να γονιμοποιήσει τη Ρωξάνη, ούτε να πολεμά αντρίκια.

Γ.

Ανώνυμος είπε...

Γ
Σε ποιον μιλάς έτσι μωρή πουτάνας γιε??
Και δεν μιλώ για την απάντηση που δίνεις σε μένα ( στην οποία έτσι κι αλλιώς δεν σου απάντησα) αλλά αυτήν που δίνεις στην γυναίκα μου!!
Αυτή τουλάχιστον βρε άχρηστε σε λέει μαλάκα γιατί μόνο ένας μαλάκας γράφει σε ξένο μπλογκ αυτά που γράφεις εσύ προσβάλλοντας όχι μόνο εμένα αλλά και το δικαίωμα των ανθρώπων στην διαφορετικότητα ηλίθιε , και στο λέει και επώνυμα!
Άκου λέει εσύ δεν πάς σε μέρη που αναγκαστικά τρέχουν «πεταμένοι» και φοβισμένοι άνθρωποι από την ίδια την «φυσιολογική» κοινωνία, γιατί είσαι προσωπικότητα και έχεις χαρακτήρα!
Παλιοσερσερή!!
Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι ? Σε τίποτα αδερφίστικα τσατ ρουμ ??!!
Για δεν λές ρε καριόλη το όνομά σου?
Άντε σιχτίρ γαμώ την φάρα σου μέσα που ντεμέκ σε ξέρω κι από παλιά!!!!!!!!
Ποιον Κεμάλ και μαλακίες τούμπανα λες??????!!!!!!!!!
Που ντεμέκ όταν τον έπαιρνες από τον 40αρη σκεφτόσουν την γυναίκα του και τα παιδιά του και δεν τον ξαναάφησες να σε γαμήσει παρόλο που σε ήθελε του κερατά για λόγους ηθικής!!
Άντε γαμήσου με κανέναν της ηλικίας σου παλιομπινέ.
Που έχεις το θράσος εσύ να θεωρείς τους αμφι «κακομαθημένα» κωλόπαιδα που τα θέλουν όλα δικά τους ,παλιοφασιστάκι του κερατά .
Που τον ρατσισμό και την ηθική την αντιλαμβάνεσαι κατά πως γουστάρεις και κατά πως σε βολέυει κάθε φορά γαμώ το σπίτι σου!
Που πρώτος εσύ χρησιμοποίησες εκφράσεις εναντίον μου ( και αμέσως ίδρωσαν τα αρχίδια μου ξέρεις ) που χρησιμοποίησαν για αιώνες βλαμμένα ανθρωπάρια, (Κρυφαδερφούλα ή ολοφάνερη είσαι κι εσύ; Με ποιον σε τσάκωσε η καλή σου; Βάλε το ψηλοτάκουνο και τη κόκκινη ζαρτιέρα να δείξει λίγο η αφεντιά σου! κλπ) στην προσπάθεια τους να κρύψουν το κόμπλεξ τους απέναντι στους διαφορετικούς στην ερωτική τους έκφραση!
Πες μου μωρή πουτάνα ποιος είσαι και εάν δεν σε πατάω κάτω σαν χταπόδι μέχρι να μάθεις να σέβεσαι τον άλλον , να μην με λένε:

Κούρο Κωνσταντίνο
( το μειλ μου ρε παλιόπουστα στην ψυχή, βρίσκεται στο μπλογκ μου)

Ανώνυμος είπε...

Άντε και γαμήσου που ζητάς και συγνώμη τώρα παλιολουπνίνα του κερατά , κάνοντας μας και μάθημα για τους ομοφυλόφιλους!
Άκου κουτούπωνε ο Αλέξανδρος το τάδε ή τον δείνα ! Και που το ξέρεις εσύ βρε μαιμούνι ότι δεν τον κουτουπώνανε?( άκου έκφραση από έναν που ισχυρίζεται ότι είναι ομοφυλόφιλος!!)
Τι γαντάκι και κουραφέξαλα την ώρα που έχεις κάνει ήδη μπουρδέλο ένα ποστ γαμώ την ανυπαρξία σου μέσα!
Πες μου ρε ποιος είσαι.

Ανώνυμος είπε...



An 8elisw pote voitheia kai ypostirixi se provlima mou na se fonaxw?..;-))))

Exeis ton tropo na ta kaneis "moni" kapelo blepw! :-PP

βιολιστης στη στεγη είπε...

Προς στιγμήν αναρωτήθηκα αν πρέπει να σβύσω τα τελευταία σχόλια και των δυό σας. Και αποφάσισα, όχι. Γιατί μπορεί να επεξεργαστείτε τη κλιμάκωση του καυγά, με περισσότερη ηρεμία, κάποια άλλη στιγμή. Και να καταλήξετε.
Εγώ, θα απευθυνθώ στον Καπετάνιο ειλικρεινά και αμερόληπτα:
Καπετάνιε, η διακριτικότητα στο λόγο είναι το κλειδί για το διάλογο. Οι αιχμές και η υποβόσκουσα ίσως ειρωνεία, ειδικά όταν απευθυνόμαστε σε μειοψηφικές ομάδες, δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει παρα μόνο σε σχόλια σαν αυτά που έχετε ανταλλάξει παραπάνω. Δεν δικαιολογώ κανέναν, μπορώ όμως πιό ψύχραιμα να καταλάβω ακόμα κι' απ' το χρωματισμό των λέξεων, πότε απευθύνεται κάποιος σε κάποιον υποτιμητικά και απαξιωτικά. Και νομίζω ότι ο "Ανώνυμος", έστω και καλυμμένα, αυτό εισέπραξε. Απο κεί και μετά, το παιχνίδι χάνεται. Δεν είμαι εδώ για να κάνω διαιτησία, όμως έχω το δικαίωμα να πώ αντικειμενικά, αυτό που αντιλαμβάνομαι. Και αυτό που αντιλήφθηκα ήταν ότι ο "Ανώνυμος", τέθηκε σε θέση "άμυνας" απο τα πρώτα κι'ολας σχόλια. Απο εκεί και μετά, η άμυνα, γίνεται πολύ εύκολα επίθεση με τα παραπάνω (και παρακάτω ίσως) αποτελέσματα. Δεν σου προσάπτω κακοπροαίρεση. Ελλειψη διακριτικότητας, σου προσάπτω.
Ελπίζω, να μπόρεσα να σου μεταφέρω τις θέσεις μου, χωρίς εμπάθεια και χωρίς προκατάληψη.
Με τον "Ανώνυμο", έχω την ευκαιρία να μιλήσουμε κατα πρόσωπο. Με σένα όχι. Κι' αυτός είναι ο λόγος που το σχόλιό μου απευθύνεται σε σένα.
Αύριο, εξ' άλλου, είναι μιά καινούργια μέρα!
Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Καπετάνιε,

Έχασες τη ψυχραιμία σου και ξεσπάθωσες για τα καλά βλέπω. Έτσι όπως το πας θα χάσεις και το ελάχιστο δίκιο που μπορεί να έχεις. Παραληρείς.

Ούτε τη γυναίκα σου ξέρω, ούτε εσένα, κι ούτε πρόκειται να σας γνωρίσω.
Ευτυχώς που πιο πάνω μίλησες για επίπεδο!!!!
Προφανώς μπερδεύεις το επίπεδο με το λούμπεν που ισοδυναμεί με επίπεδο βόθρου.
Τα κείμενά σου επιβεβαιώνουν το ποιόν σου.

Επίσης, και ο πλέον καλόπιστος θα δυσκολευτεί να πεισθεί για τα γραφόμενά σου καθώς ήσουν εξαφανισμένος από το blog για μήνες κι εμφανίστηκες μόλις είδες κείμενό μου το οποίο έσπευσες να σχολιάσεις και μάλιστα παρότρυνες να κάνει το ίδιο κι η κυρούλα σου. Αυτό κι αν είναι επίπεδο!!!!!!!!!!

Τραβάς τα ζόρια σου, δεν λέω, αλλά βρες κάτι άλλο ν’ ασχοληθείς. Οι βρισιές και τα σχόλιά σου δεν μ’ αγγίζουν, ας σε κρίνουν αυτοί που θα σε διαβάσουν.
Με τόση λύσσα και τόσο υβρεολόγιο εκ μέρους σου, μου περνούν διάφορες ιδέες από το μυαλό. Βρε μπας κι είσαι ο παντρεμένος του παντρεμένου που λέγαμε;

Όσο για τη συγνώμη, να είσαι σίγουρος ότι τη ζήτησα από τους προλαλήσαντες. Εσύ κι η γυναίκα μ’ αφήνετε παγερά αδιάφορο διότι όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός «όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα».

Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθω. Προς το παρόν πάω να κάνω έναν εμετούλη γιατί χαλάστηκα.

Γ.

Ανώνυμος είπε...

@ συν –ανώνυμο/η

Όχι μονή καπέλο. Καλύτερα μονή Πετράκη, Βατοπεδίου κλπ. Είναι και πιο επίκαιρο άλλωστε :-)

Γ.

Ανώνυμος είπε...

Βιολιστή
Δεν με απασχολεί η άποψη κανενός μπλογκερ που επιτρέπει έμμεσα ή άμεσα σε ανώνυμους να επιτίθενται με οποιονδήποτε τρόπο σε άλλους μπλογκερς.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μου στείλεις το όνομα του συγκεκριμένου φίλου σου, όπως λες, και τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά.
Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή μη, θα την αντιληφθώ σαν πλήρη υιοθέτηση εκ μέρους σου της στάσης και της συμπεριφοράς του.
Πρώτα τα στοιχεία του ( γνωρίζεις ότι μπορώ να το κάνω και νόμιμα αλλά δεν θα το ήθελα να με ωθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση) και μετά συζητάμε όσο θέλεις και άμα θέλεις την άποψη που εξέφρασες για την κλιμάκωση του "καβγά"(στον οποίον χρησιμοποίησα το ονοματεπώνυμο μου )
Γιατί έχω την εντύπωση ότι διαβάζεις τα ( αποθηκευμένα από μέρους μου) σχόλια διαγώνια!
Σχόλια, τα οποία συνεχίζονται εν γνώση σου(!!) [γιατί τι άλλο δείχνει η πρόταση σε προηγούμενη παρένθεση σου η οποία λέει "..γίνεται πολύ εύκολα επίθεση με τα παραπάνω (και παρακάτω ίσως) αποτελέσματα.." ]με την ανοχή σου και με την ιδιότυπη όσο και περίεργη προστασία του ανώνυμου φίλου σου σχολιαστή.
Η ανωνυμία είναι δικαίωμα αλλά δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να λειτουργεί ως κάλυψη υπανθρώπων.
Τα μπλογκς και οι μπλογκερς οφείλουν αυτό να το προστατέψουν πάση θυσία εάν θέλουν να έχουν λόγο στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.

Ανώνυμος είπε...

Γαμιόλη
στην θέση σου θα έτρεχα να κρυφτώ ακόμη περισσότερο...
Η γειτονιά μας είναι μικρή.
Μπορεί να σε κρύβει ή και να σε παροτρύνει ακόμη , προς το παρόν η φίλη σου, για τους δικούς της λόγους ( στην γειτονιά μας έχουν δει πολλά τα μάτια μας αυτά τα χρόνια ) αλλά αυτό ,πίστεψε με, δεν θα συνεχιστεί επ άπειρο

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή βιολίστρια,

Λυπάμαι για την τροπή που πήραν τα πράγματα, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που προκάλεσε. Μάλιστα προβλέποντας ότι μπορεί να ξέφευγε η κατάσταση φρόντισα να εκφράσω την ευχή:
(Φίλτατε καπετάνιε ελπίζω να μην καταλήξουμε όπως παλιότερα με τον Κεμάλ του μακαρίτη Μάνου.

Στη συνέχεια κι επειδή άρχισα να νιώθω έντονα στο πετσί μου τις αιχμές, διαμαρτυρήθηκα μεν φροντίζοντας όμως να ελαφρύνω το κλίμα προσθέτοντας χιουμοριστικά:
(Στο κάτω-κάτω σε ξένο blog βρισκόμαστε, μην το τραβάς σε παρακαλώ γιατί θα έρθω στο δικό σου και θα γίνει η ναυμαχία της Σαλαμίνας. Διαθέτω μερικές τριήρεις, ένα φουσκωτό μισό μέτρο, σωσίβιο κουλούρα και μπρατσάκια σε μοβόρικο χρώμα κίτρινο.

Στη συνέχεια μου ήρθε μια κατραπακιά από τη « μπλογκοσφαιρα» ή αλλιώς πως αερικό ή κυρία του κυρίου η οποία έγραφε:
( Πχ εγω, που ειμαι η καλη του κι αν τον επιανα με κανα μαλακα σαν τη παρτη σου ισα που του τον εκοβα. Καλα; )

Στο καπάκι άρχισε να τρέχει ο οχετός με εκφράσεις όπως:

Μην κάνεις σαν καμιά υστερικιά γεροντοκόρη όταν δεν μπορείς να σταθείς σε θέματα τα όποια εσύ η ίδια θέτεις κοπέλα μ.

Σε ποιον μιλάς έτσι μωρή πουτάνας γιε??

Αυτή τουλάχιστον βρε άχρηστε σε λέει μαλάκα …………….

Παλιοσερσερή!!

Για δεν λές ρε καριόλη το όνομά σου?

Άντε σιχτίρ γαμώ την φάρα σου μέσα …………..

Που ντεμέκ όταν τον έπαιρνες από τον 40αρη …………………..

Άντε γαμήσου με κανέναν της ηλικίας σου παλιομπινέ. ………………

………….. παλιοφασιστάκι του κερατά .

…………. γαμώ το σπίτι σου!

Πες μου μωρή πουτάνα ποιος είσαι και εάν δεν σε πατάω κάτω σαν χταπόδι μέχρι να μάθεις να σέβεσαι τον άλλον , να μην με λένε …………….

το μειλ μου ρε παλιόπουστα στην ψυχή, βρίσκεται ……………………..

Άντε και γαμήσου που ζητάς και συγνώμη τώρα παλιολουπνίνα ………………….

…………..που έχεις κάνει ήδη μπουρδέλο ένα ποστ γαμώ την ανυπαρξία σου μέσα!

Γαμιόλη
στην θέση σου θα έτρεχα να κρυφτώ ακόμη περισσότερο...

Όλες οι καταχωρήσεις σ’ αυτό το post έχουν αποθηκευτεί σε άλλο αρχείο οπότε και να τις σβήσεις, τα μέχρι τώρα στοιχεία θα παραμείνουν στη διάθεσή μου.
Ο φίλτατος καπετάνιος έχει κατ’ επανάληψη υποπέσει σε αρκετά αδικήματα όπως απρόκλητη λόγω εξύβριση, μείωση της προσωπικότητάς μου, απειλές κατά της ζωής μου κλπ.
Όλα αυτά είναι κολάσιμα γι’ αυτό και σε παρακαλώ να μην διστάσεις να δώσεις τα στοιχεία μου αφού φυσικά αποσπάσεις και τα δικά του καθώς και της φίλτατης μπλογκοσφαιρίστριας ‘αερικό’ η οποία επίσης απρόκλητα με εξύβρισε.

Καιρός είναι να φτάσουμε στα δικαστήρια μπας και μερικοί-μερικοί μάθουν να συμπεριφέρονται καλύτερα.
Αν πρόσεξες διατυπώνονται αιχμές κι όπου να ‘ναι θα σε πάρει κι εσένα η μπάλα.
Για ρίξε μια ματιά στο τελευταίο σχόλιο.

(Μπορεί να σε κρύβει ή και να σε παροτρύνει ακόμη , προς το παρόν η φίλη σου, για τους δικούς της λόγους ( στην γειτονιά μας έχουν δει πολλά τα μάτια μας αυτά τα χρόνια ) αλλά αυτό ,πίστεψε με, δεν θα συνεχιστεί επ άπειρο)

Λέω να ξαναπάω για εμετούλη …. Τόση χυδαιότητα και θράσος δεν παλεύονται.

Καληνύχτα

Γ.

βιολιστης στη στεγη είπε...

Καπετάνιος: Λοιπόν, για να τελειώνουμε μιά και καλή μ' αυτήν την αηδία, δηλώνω ότι το όνομα του "Ανώνυμου", μπορεί να είναι στη διάθεσή σου απο τον ίδιο, άν το θέλει, παρακάμπτω τα εμπαθή υπονοούμενα που περιέλαβες στο τελευταίο σχόλιό σου, γιατί αυτό το παιχνίδι εγώ δεν πρόκειται να το παίξω (μου θυμίζει καυγά σε τηλεοπτικά παράθυρα, με σκοπό την αύξηση της τηλεθέασης)και απλά σε ενημερώνω πως θεωρώ υποκριτικό και δειλό να επέμβω σβύνοντας σχόλια ενηλίκων, με σκοπό να κουκουλώσω την ένταση και να παραστήσω ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Το μυαλό και το τρόπο σκέψης μου, κανένα εμπαθές και χυδαίο σχόλιο, δεν μπορεί να το επηρεάσει. Απο το σημείο αυτό λοιπόν και μετά, ο σχολιασμός μου στην παρούσα ανάρτηση κλείνει οριστικά και αμετάκλητα.
Και, όχι, δε χαλιέμαι...
Αντε γειά...

Kapetanios είπε...

"βιολιστής στη στέγη"

Θα σας παρακαλούσα ακόμη μια φορά να μου στείλετε σε e-mail τα στοιχεία του ανώνυμου φίλου σας.
Δεν επαφίεμαι στην θέληση του, αντιθέτως το θεωρώ υποχρέωση σας ως μπλογκερ να προβείτε στην ενέργεια αυτή.(εξάλλου στον χώρο σας ήρθα να σχολιάσω )
Εκτός εάν νομίζετε ότι τα μπλογκς δημιουργούνται για να βγάζουν τα απωθημένα τους ανέραστοι και υπάνθρωποι τύποι που τυγχάνει να είναι φίλοι σας!
Άθλια υποκείμενα που η χρόνια καταπίεση της σεξουαλικής τους ταυτότητας , τους οδηγούν σε επιθέσεις εναντίον γυναικών ( τα γραφόμενα του για μένα ίσα που μου ίδρωσαν τα αρχίδια όπως έγραψα και τότε) αφήνοντας αιχμές για την ικανότητα τους να παίξουν τον ρόλο του γονέα!
Έναν ρόλο που οι ίδιοι στερούνται -αδίκως βεβαίως βεβαίως- άπαξ δια παντός και μόνο με την ομολογία της σεξουαλικής ιδιαιτερότητας τους
Η στέρηση βλέπετε εξωτερικεύεται-εκτονώνεται με διάφορους τρόπους.
Δυστυχώς η ευαισθησία απέναντι στην μητρότητα δεν είναι ένας από αυτούς τους τρόπους όπως απέδειξε ο ανόητος φίλος σας.
Σας λυπάμαι
Η φιλία είναι πολλά περισσότερα από δυο χαζοχαρούμενες νυχτερινές κουβέντες περί "ηθικής και τάξης" με έναν ομοφυλόφιλο του οποίου η μόνη έγνοια είναι εάν το συναίσθημα της απόρριψης που ακολουθεί την απιστία ενός συζύγου ζυγίζεται ή διαφοροποιείται ανάλογα με το φύλλο του "παράνομου" συντρόφου!
Πραγματικά σας λυπάμαι
Η ενημέρωση που είχα για σας απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα την οποία δείχνετε με την ανέντιμη στάση σας.
Γιατί είναι ανέντιμο να σας ομιλώ επώνυμα και εσείς να κρύβεστε ή να κρύβετε υπανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να υπερασπίσουν την γνώμη τους σαν πραγματικές οντότητες , την ώρα που σαν Γή Β ή Δ ή δεν ξέρω τι άλλο κάθε φορά χρησιμοποιούν, έχουν το θράσος να επιτίθενται σε κάθε σχολιαστή σας που νομίζουν ότι τον γνωρίζουν από πέρσι!( εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποια παλιά αντιπαράθεση μιλά ο αχρείος φίλος σας, μιας και έψαξα το ποστ με τον Κεμάλ, το οποίο βεβαίως βεβαίως δεν ήταν δικό μου(!!) αλλά του αερικού, και δεν βρήκα κάτι το μεμπτό! )
Επαναλαμβάνω ότι αναμένω τα στοιχεία του-των και εγώ δεν ξέρω τι , υπαρκτών(?) φίλων σας

ΥΓ
Δύο ερωτήματα
Σας ζήτησα εγώ να σβήσετε τα όποια σχόλια , όπως αφήνετε να εννοηθεί με το τελευταίο σας σχόλιο?!
Σας δείχνω άτομο που ζητά κάποιου είδους "τηλεθέασης" ?
Είστε σοβαρή ?!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
Όπως είπε πιο πάνω ο βιολιστής, σήμερα είναι μια άλλη μέρα.
Ο ήλιος λάμπει, κι ένα ελαφρύ αεράκι που φυσάει από χθες σκόρπισε υγρασία και καυσαέριο κι έτσι σήμερα μπορώ να βλέπω ξανά, όχι μόνο τον Παρθενώνα σε απόσταση αναπνοής από το μπαλκόνι μου, αλλά να βλέπω μέχρι την Πάρνηθα κι ακόμα παραπέρα.
Λαμπίκο κατά πως λένε.

Επιστρέφω ξανά σ’ αυτή την ανάρτηση για τελευταία φορά, όχι γιατί μ’ αρέσει να έχω τον τελευταίο λόγο, αλλ’ απλά για να δώσω μερικές απαντήσεις (παράγραφο προς παράγραφο, κι ας μην απευθύνεται σε μένα το σχετικό σχόλιο. Με αφορά ωστόσο αμεσότατα) και να κλείσει το θέμα οριστικά _ έχουμε κι άλλες δουλείες να κάνουμε.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω ότι γράφω μόνο στο blog του βιολιστή κι αυτό μετά από πρόσκλησή του.
Αντιλαμβάνομαι την ουδέτερη στάση και τις ισορροπίες που προσπαθεί να κρατήσει κι αυτό θεωρώ πως είναι στα συν. Το ήθος και η αξιοπρέπεια τον χαρακτήριζαν πάντα. Παλιότερα δεν δίστασε να με ‘μαλώσει’, όταν θεώρησε ότι κάποιο σχόλιο μου αδικούσε κάποιον …. όνομα και μη χωριό.

Πάμε λοιπόν …..

Ο/Η kapetanios είπε...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι διαβάζεις τα ( αποθηκευμένα από μέρους μου) σχόλια διαγώνια!

Απάντηση:
Για να σου μοιάσει βρε ηλίθιε μπας και γίνει αντιληπτή.
Σωστή απάντηση:
Δεν το κάνει, αλλά ορισμένοι δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν.
Κατά την προσφιλή τακτική ορισμένων τραμπούκων, είθισται να φορτώνονται άλλοι αυτά που εκείνοι πράττουν.

Ο/Η kapetanios είπε...
Βιολιστή
Δεν με απασχολεί η άποψη κανενός μπλογκερ που επιτρέπει έμμεσα ή άμεσα σε ανώνυμους να επιτίθενται με οποιονδήποτε τρόπο σε άλλους μπλογκερς.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μου στείλεις το όνομα του συγκεκριμένου φίλου σου, όπως λες, και τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά.

Απάντηση:
Αγαπητέ καπετάνιε αν δεν σας απασχολεί η άποψη των άλλων blogger γιατί προσπαθείτε να επιβάλετε τη δική σας; Τη μοιρασιά του χότζα θα επιβάλετε;


Ο/Η kapetanios είπε..
Θα σας παρακαλούσα ακόμη μια φορά να μου στείλετε σε e-mail τα στοιχεία του ανώνυμου φίλου σας.
Δεν επαφίεμαι στην θέληση του, αντιθέτως το θεωρώ υποχρέωση σας ως μπλογκερ να προβείτε στην ενέργεια αυτή.(εξάλλου στον χώρο σας ήρθα να σχολιάσω )

Απάντηση:
Τόσο καιρό γράφατε σε πρώτο ενικό πρόσωπο, τώρα το στρίψατε στον πληθυντικό της μεγαλοπρεπείας; Τόση υποκρισία; Αφήστε που μας παρασύρετε να κάνουμε το ίδιο.
Αλήθεια ποιος σας προσκάλεσε να σχολιάσατε; Μήπως εισβάλατε με το ζόρι;
Όσο για τα στοιχεία που ζητάτε θα τα λάβετε μαζί με την μήνυση που θα κατατεθεί εις βάρος δικό σας και της ‘καλής σας’, οπότε προς διευκόλυνση όλων στείλτε φωτοτυπίες ταυτοτήτων και όλα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Κούρος είπατε; Κατ’ ευφημισμόν φυσικά, όπως Εύξεινος Πόντος, Ειρηνικός ωκεανός, ακρωτήρι της καλής ελπίδας κλπ. Έχουν πνίξει κόσμο και κοσμάκη …..
Ένας κούρος δεν φέρνει την άνοιξη, κι αν αυτό είναι το πραγματικό όνομά σας κανείς δεν ζήτησε να το κοινοποιήσετε.

Ο/Η kapetanios είπε..
…. Εκτός εάν νομίζετε ότι τα μπλογκς δημιουργούνται για να βγάζουν τα απωθημένα τους ανέραστοι και υπάνθρωποι τύποι που τυγχάνει να είναι φίλοι σας!
Άθλια υποκείμενα που η χρόνια καταπίεση της σεξουαλικής τους ταυτότητας, τους οδηγούν σε επιθέσεις εναντίον γυναικών …….

Απάντηση:
Απωθημένα βγάζουν κάτι ανθρωπάρια σαν κι ελόγου σας φίλτατε.
Για να με χαρακτηρίζεις (και μαζί με μένα συλλήβδην κι όλους τους ομοφυλόφιλους) με τόσα ‘καλολογικά στοιχεία’ πάει να πει ότι με γνωρίζεις ή έστω γνωρίζεις ΠΟΛΛΑ άτομα σαν κι εμένα, άρα προφανώς έχεις σχετική εμπειρία _ κοινώς σαν καπετάνιος μαστιγώνεις το δελφίνι _ ή απλά καταθέτεις επιπλέον αρλούμπες προκειμένου να εκτεθείς περισσότερο.
Επιθέσεις εναντίον γυναικών; Που τις είδατε αγαπητέ; Εκτός κι αν εννοείτε το μελίρρυτο αερικό που εμφανίστηκε κραδαίνον μπαλταδάκι, στο οποίο απάντησα ευγενέστατα (πάντα τηρουμένων των αναλογιών)

Ο/Η kapetanios είπε..
….( τα γραφόμενα του για μένα ίσα που μου ίδρωσαν τα αρχίδια όπως έγραψα και τότε)…..

Απάντηση:
Περί των συχνών εφιδρώσεων των όρχεών σας, υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να τις ελαχιστοποιήσουν.
Νερό και σαπούνι, ειδικά ταλκ και αλοιφές αλλά και ηλεκτροσόκ στον ανεγκέφαλο εγκέφαλο ο οποίος ενδεχομένως τις προκαλεί. Τέλος ο ευνουχισμός είναι η ύστατη λύση αλλά τότε θα μιλάτε και θα τραγουδάτε όπως η Νάνα Μούσχουρη και δεν ξέρω αν αυτό ταιριάζει στην υπόλοιπη εμφάνισή σας.

Ο/Η kapetanios είπε..
…… αφήνοντας αιχμές για την ικανότητα τους να παίξουν τον ρόλο του γονέα!
Έναν ρόλο που οι ίδιοι στερούνται -αδίκως βεβαίως βεβαίως- άπαξ δια παντός και μόνο με την ομολογία της σεξουαλικής ιδιαιτερότητας τους
Η στέρηση βλέπετε εξωτερικεύεται-εκτονώνεται με διάφορους τρόπους.

Απάντηση:
Κάτι θέλετε να πείτε αλλά τα κάνατε σκατά. Γίνετε πιο σαφής παρακαλώ.
Οι ομοφυλόφιλοι δικαίως ή αδίκως δεν πρέπει να κάνουν παιδιά;
Εγώ ας πούμε που δεν έχω παιδιά βρίσκομαι από τη σωστή μεριά ή μήπως στη σωστή μεριά βρίσκονται οι ομοφυλόφιλοι φίλοι μου Παναγιώτης, Στρατής, Νίκος, Αλέκος, Γιάννης και καμιά κατοσταριά ακόμα που τυχαίνει να γνωρίζω; Άλλοι παντρεμένοι με παιδιά κι εγγόνια, κι άλλοι διαζευγμένοι πλέον, επίσης με παιδιά κι εγγόνια. Άπαντες μ’ ένα γκόμενο κι ορισμένοι με περισσότερους

Ο/Η kapetanios είπε..
…. Δυστυχώς η ευαισθησία απέναντι στην μητρότητα δεν είναι ένας από αυτούς τους τρόπους όπως απέδειξε ο ανόητος φίλος σας.
Σας λυπάμαι

Απάντηση:
Αυτό πάλι πως σας ήρθε;
Ποιος και πότε έθιξε τη μητρότητα; Κι άλλο πυροτέχνημα; Προσέξτε, θα κάψετε τη γούνα σας. Σας διαβάζουν κι άλλοι.
Αλλά μιας και το θίξατε … μητέρα ήταν και η Μήδεια, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Επίσης καμιά μητρότητα/πατρότητα δεν καθαγιάζει τους γονείς όταν τα κρούσματα την παιδικής κακοποίησης αυξάνονται καθημερινά. Κανένας δεν αμφισβητεί την συντριπτική πλειοψηφία των σωστών γονιών, αλλά από τα γραφόμενά σας φοβάμαι ότι δεν ανήκετε σ’ αυτές, μάλλον προς οικογένεια ADAMS μου κάνετε, οπότε σ’ αυτή την περίπτωση, μιας και διαθέτετε σκάφος, καλύτερα να επιβιβαστείτε σ’ αυτό κι αφού ανοιχτείτε μεσοπέλαγα, βυθίστε το αύτανδρο.
Αλλά διευκρινίστε παρακαλώ, γιατί λυπάστε το βιολιστή; Ο βιολιστής παίζει το βιολί του. Γιατί δεν κάνετε κι εσείς κάτι αντίστοιχο; Ίσως βρείτε διέξοδο στα ζόρια σας.

Ο/Η kapetanios είπε..
…. Η φιλία είναι πολλά περισσότερα από δυο χαζοχαρούμενες νυχτερινές κουβέντες περί "ηθικής και τάξης" με έναν ομοφυλόφιλο του οποίου η μόνη έγνοια είναι εάν το συναίσθημα της απόρριψης που ακολουθεί την απιστία ενός συζύγου ζυγίζεται ή διαφοροποιείται ανάλογα με το φύλλο του "παράνομου" συντρόφου!
Πραγματικά σας λυπάμαι.

Απάντηση;
Πάλι νουθετείτε; Πάλι λυπάστε; Σας βλέπω στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Γιατί δεν απευθύνεστε σε κάποιο ειδικό;


Ο/Η kapetanios είπε..
Η ενημέρωση που είχα για σας απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα την οποία δείχνετε με την ανέντιμη στάση σας.
Γιατί είναι ανέντιμο να σας ομιλώ επώνυμα και εσείς να κρύβεστε ή να κρύβετε υπανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να υπερασπίσουν την γνώμη τους σαν πραγματικές οντότητες , την ώρα που σαν Γή Β ή Δ ή δεν ξέρω τι άλλο κάθε φορά χρησιμοποιούν, έχουν το θράσος να επιτίθενται σε κάθε σχολιαστή σας που νομίζουν ότι τον γνωρίζουν από πέρσι! …….

Απάντηση:
Ναι έχετε δίκιο.
Ο βιολιστής κρίνεται τελείως ακατάλληλος για να συναγελάζεται με τραμπούκους του είδους σας. Σαν εργαζόμενη και μητέρα που έχει μεγαλώσει 3 λεβέντες ίσαμε ‘κει πάνω, εξακολουθεί να προσφέρει σε άλλα 2 παιδιά και όχι μόνο.
Λυπάμαι που δεν μου επιτρέπεται να κοινοποιήσω προσωπικά στοιχεία (κι αυτά που είπα πολλά είναι, και ζητώ τη συγνώμη σου βιολιστή)
Καλύτερα να πλένετε το στόμα σας με ισχυρό στοματικό διάλυμα όταν μιλάτε για το βιολιστή. Στην περίπτωσή σας λίγη χλωρίνη, ή aqua forte, ή κεζάπι θα ήταν το πλέον ενδεδειγμένο προϊόν.
Σχετικά με τις επιθέσεις που επικαλείσθε καλόν θα είναι να ανατρέξετε πιο πάνω, στα όσα γράφετε. Έχετε ασκήσει τόση κριτική, με τόση σιγουριά και εμπάθεια, όχι μόνο προς τον ανώνυμο αλλά στο σύνολο των ομοφυλόφιλων, οπότε προσέξτε μην σας πάρουν χαμπάρι και οι υπόλοιποι.
Μια κοινοποίηση με e-mail στην ΟΛΚΕ και το blog σας θα γίνει κουρούμπελο.
Τότε να δεις γέλια.

Ο/Η kapetanios είπε..
….( εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποια παλιά αντιπαράθεση μιλά ο αχρείος φίλος σας, μιας και έψαξα το ποστ με τον Κεμάλ, το οποίο βεβαίως βεβαίως δεν ήταν δικό μου(!!) αλλά του αερικού, και δεν βρήκα κάτι το μεμπτό! )

Απάντηση:
Βρε νούμερο, ο Κεμάλ είναι post του βιολιστή.
Ξύπνα ρεεεεεεε. Σου το έγραψα και πιο πάνω. Κουρέψου, ξυρίσου, πλύσου να ανασάνει το κρανίο σου, να οξυγονωθεί το ακατοίκητό σου, μπας και συνέλθεις μια στάλα. (Να είδες τι έκανες; Μ’ έβγαλες από τα ρούχα μου και ξέχασα τον πληθυντικό).
Ο Κεμάλ λοιπόν είναι παλιό post του βιολιστή κι ευτυχώς κανένα αερικό δεν μας έκανε την τιμή να μας βρίσει σαν καραγωγέας, ούτε να μας απειλήσει με χατζάρα.
Εσείς όμως μας την είπατε και μην κάνετε την πάπια. Μπορεί να σας χρειάζονται πίσσα και πούπουλα όπως παλιά στο far west αλλά προς θεού, αφήστε τα παπιά στη λιμνούλα τους.

Ο/Η kapetanios είπε..
Επαναλαμβάνω ότι αναμένω τα στοιχεία του-των και εγώ δεν ξέρω τι , υπαρκτών(?) φίλων σας

Απάντηση:
Βαγγέλης Μαστακουνάς σου κάνει; Βολέψου προς το παρόν όπως – όπως.

Ο/Η kapetanios είπε..
ΥΓ
Δύο ερωτήματα
Σας ζήτησα εγώ να σβήσετε τα όποια σχόλια , όπως αφήνετε να εννοηθεί με το τελευταίο σας σχόλιο?!

Απάντηση:
Όχι κούκλε μου. Εσείς είσαστε πολύ απασχολημένος να λογοκρίνετε και σβήνετε τα σχόλια από το δικό σας blog, όπως του ανώνυμου Γ. ας πούμε.
Στα ξένα blogs βγάζετε, τα απωθημένα, το άχτι και την χυδαιότητά σας.

Ο/Η kapetanios είπε..
Σας δείχνω άτομο που ζητά κάποιου είδους "τηλεθέασης" ?
Είστε σοβαρή ?!

Απάντηση:
Όχι καρδούλα μου.
2-3 άτομα περνάνε από το δικό σας, θα τα διώξετε κι αυτά;
Σ’ αυτή την ανάρτηση φίλε πέρασαν και κατέθεσαν την όποια άποψη σχεδόν 20 διαφορετικά άτομα, ντόμπρα και πολιτισμένα. Ας έκανες κι εσύ το ίδιο.
Οι τραμπουκισμοί ποτέ δεν δικαιώνονται.
Εμένα προσωπικά με έπεισες ότι είσαι λίγος και βρώμικος. Τώρα στο χέρι σου είναι να γίνεις κάτι ή τίποτα, βρώμικος θα παραμείνεις.
Όσο για τα αρχίδια που έθιξες δις, έχω να πω ότι ο άντρας πρέπει να είναι άντρας μ’ αρχίδια και όχι αρχίδια άντρας.
Καλά;

Τώρα άντε να διαβάσεις για τη Δέσποινα σε παλιότερο post του βιολιστή (του βιολιστή λέμε, μη πας και ψάχνεις αλλού …) κι άμα έχεις τσίπα εξαφανίσου. Αυτά είναι βάσανα.
Εγώ αυτό θα κάνω, θα το διαβάσω ξανά και θα ντραπώ.

Για μένα το θέμα έκλεισε οριστικά. Πάμε στην επόμενη ανάρτηση …..

Γ.

Ανώνυμος είπε...

Γ
ton goustaris apo oti blepo ton kapetanio manara mou :))
emetouli kaneis ki otan klais h monaxa otan ta pairneis sto stoma ;)
moni petraki eipes e :-PP
to bioli to paizis kala
XAXAXAXAXA